Header til PsykInfo Til Region SyddanmarkTil forsiden


Få en snak om psykisk sygdom på festival
21. maj 2015
Igen i år indretter PsykInfo ’Farmors stue’ i forbindelse med Jelling Musikfestival. I stuen kan man komme og få en snak om psykisk sundhed.
Vandretur langs Danmarks kyst
30. april 2015
Michael Hertz, der selv har oplevet psykisk sygdom, har planlagt at gennemføre en vandretur i Danmark rundt ad kystvejen. Vandreturen starter i Fredericia fredag den 1. maj og forventes afsluttet til september.
Rigtige mænd har ikke psykiske problemer
16. marts 2015
Torsdag den 12. marts var Svend Aage Madsen på scenen, da PsykInfo i samarbejde med virksomhedsnetværket Cabi var vært ved konferencen "Rigtige mænd har ikke psykiske problemer" på Hindsgavl Slot.
Onsdag den 27. maj - NATUR OG PSYKE: Årø - Lillebælts perle
16. februar 2015
Færden i naturen og fortællinger om vores fælles kulturarv kan virke beroligende og igangsættende for mennesker med en sindslidelse.
Torsdag den 28. maj - Sundhed er mere end gulerødder og løbeture!
14. februar 2015
At leve sundt kan være svært, hvis man er ramt af psykisk sårbarhed. Vi kender alle risikoen ved usund kost, rygning, for meget alkohol og for lidt motion, (kaldet KRAM-faktorerne). Men er vores sundhed udgjort af mere end gulerødder og løbeture? Og hvad kan vi selv gøre for at leve sundere?
Torsdag den 28. maj - NATUR & PSYKE: Over Sø og Land i Tarup-Davinde
14. februar 2015
At opholde og bevæge sig i naturen kan være afstressende og have en positiv indvirkning på den mentale sundhed.
Mandag den 1. juni - Skizofreni
11. februar 2015
Temaaftenen giver information om sygdommen og er henvendt til alle, der er berørt af eller interesseret i at vide mere om skizofreni.
Onsdag den 10. juni - Natur & Psyke: Byvandring i Sønderho
10. februar 2015
Lys og luft er godt for sindet. Naturen påvirker os mennesker og kan være med til at fremme vores psykiske sundhed.

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk