Header til PsykInfo Til Region SyddanmarkTil forsiden


Foredrag om OCD i Vejle
31. august 2015
OCD-foreningen indbyder til foredrag med psykolog Malene Klindt Bohni tirsdag den 1. september kl. 19 på Vejle Bibliotek.
Psykisk sundhed og mestring hos unge i uddannelse
5. august 2015
Regionens ungdomsuddannelser viser stor interesse for projektet: ”Psykisk sundhed og mestring hos unge i uddannelse”. Alene i august måned er der syv uddannelsessteder, der har takket ja til et kursusforløb.
Skovsøløbet i Odense den 9. september
5. august 2015
PsykInfo er igen i år til stede med en stand til Skovsøløbet i Odense den 9. september. Skovsøløbet afholdes for anden gang og er henvendt til brugere, ansatte og pårørende i psykiatrien i hele landet og andre interesserede.
Så er efterårskalenderen her
7. juli 2015
Efterårskalenderen er nu sendt afsted til trykkeriet og papirudgaven vil blive udsendt efter sommerferien. Kalenderen kan også ses her.
Tirsdag den 1. september - Personlighedsforstyrrelser
5. juli 2015
10% af befolkningen har en personlighedsforstyrrelse, det vil sige en forstyrrelse af personlighed og adfærd, der viser sig ved den måde, man føler, tænker og forholder sig til andre på.
Onsdag den 2. september - ADHD hos børn, unge og voksne
4. juli 2015
ADHD er en grundlæggende forstyrrelse i evnen til at være opmærksom. Lidelsen har længe været kendt hos børn, men flere voksne får diagnosen i dag.
Lørdag den 5. - søndag den 6. september - Vi er her også i Stafet for Livet
3. juli 2015
’Stafet for livet’ er en kampagne, der sætter fokus på kræftsagen. ’EN AF OS’ sætter igen i år et hold og støtter op om kampagnen.

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk