Header til PsykInfo Til Region SyddanmarkTil forsiden


Tirsdag den 25. november - Skizofreni
11. september 2014
Temaaftenen giver information om sygdommen og er henvendt til alle, der er berørt af eller interesseret i at vide mere om skizofreni.
Onsdag 26. - fredag 28. november - Odense psykiatriuge
10. september 2014
Psykiatrifonden inviterer i samarbejde PIO PsykInfo Odense og PsykInfo Region Syddanmark til 3 dage med faglig inspiration og ny viden.
Onsdag den 26. november - Psykiatriens vingesus - hvor var vi, og hvor er vi på vej hen?
9. september 2014
Få et autentisk tilbageblik på, hvordan Psykiatrien så ud for år tilbage, og få derefter et indblik i nogle af de spændende fremtidige visioner, der tales om inden for nutidens psykiatri.
Torsdag den 27. november - Angst
8. september 2014
Der er ingen lette forklaringer på, hvad angsttilstande er for noget. Som med alle andre psykiske lidelser spiller både arvemæssige, sociale og psykologiske aspekter sandsynligvis ind.
Mandag den 1. december - Psykiatriens forskningsdag
7. september 2014
Psykiatriens forskningsdag er et åbent arrangement, hvor psykiatriens forskere vil fortælle interesserede om deres forskningsprojekter og resultater.
Tirsdag den 2. december - Fokus på sanserne i psykiatrien - en aften om sanseintegration
6. september 2014
Få en større forståelse for dine reaktioner på sansestimuli, og få dermed hjælp til at indrette og planlægge hverdagen på en mere hensigtsmæssig måde.
Tirsdag den 2. december - KOST & PSYKE: Julens fristelser
5. september 2014
Julen er ofte ensbetydende med rigelige mængder af mad og drikke, som kan være en udfordring, hvis man samtidig har en psykisk lidelse.
Onsdag den 3. december - Personlighedsforstyrrelser
4. september 2014
5-10 % af befolkningen har en personlighedsforstyrrelse, som er så gennemgribende, at det skaber problemer for dem i hverdagen.

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk