HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideNationalt ambassadørtræf i København
1. februar 2016
Fredag den 29. januar var der nationalt træf for EN AF OS-ambassadørerne i København – også repræsentanter her fra Region Syddanmark deltog i festlighederne.
Forårskalenderen er klar
29. januar 2016
Så er den nye kalender for foråret klar med mange spændende arrangementer. Kalenderen bliver sendt ud fredag den 15. januar, men den kan også ses her på hjemmesiden.
Onsdag den 10. februar - Unge og mistrivsel
28. januar 2016
Alle mennesker rammes af mistrivsel en gang imellem. Det sker også for unge. Når man mistrives, kan det være svært at håndtere udfordringer - og udfordringer er der mange af i ungdomslivet.
Torsdag den 11. februar - PTSD
26. januar 2016
Posttraumatisk belastningsreaktion (PTSD) er en ”forsinket” reaktion på overvældende belastning. Den kan enten optræde i umiddelbar forlængelse af den direkte belastning eller reaktionen kan sætte ind uger, måneder eller år efter, at traumet er ophørt.
Onsdag den 17. februar - Unge og mistrivsel
25. januar 2016
Alle mennesker rammes af mistrivsel en gang imellem. Det sker også for unge. Når man mistrives, kan det være svært at håndtere udfordringer - og udfordringer er der mange af i ungdomslivet.
Mandag den 22. februar - Sårbarheden som skabende kraft
24. januar 2016
"I vores moderne kapitalistiske samfund, hvor effektivitet og "funktionsdygtighed" er i højsædet, udgrænses det søgende, spørgende, sørgende og sårbare menneske ofte som sygt," siger forfatteren Josefine Klougart.
Tirsdag den 23. februar - FILM & PSYKE: Temple Grandin - en hjertevarm film om autisme
23. januar 2016
EN AF OS-ambassadør Per Nielsen giver et forord til filmen, hvor han fortæller om, hvordan han lever med diagnosen Aspergers syndrom og samtidig er pårørende til to sønner med samme diagnose.
Somandre.dk: Når mor eller far har en psykisk sygdom
10. november 2015
Den nye hjemmeside www.somandre.dk er til børn og unge, som vokser op i familier, hvor mor, far eller søskende har en psykisk lidelse.
Internetpsykiatrien
10. november 2015
Vidste du, at det er muligt at få behandling over internettet? Internetpsykiatrien tilbyder behandling over internettet til syddanske borgere, der lider af angst.
Psykisk sundhed og mestring hos unge i uddannelse
29. oktober 2015
Regionens ungdomsuddannelser viser stor interesse for projektet: ”Psykisk sundhed og mestring hos unge i uddannelse”. Alene i august måned er der syv uddannelsessteder, der har takket ja til et kursusforløb.

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk