Header til PsykInfo Til Region SyddanmarkTil forsiden


Torsdag den 5. februar - Dobbeltdiagnoser - Hash og psykoser
30. januar 2015
Der er mange forskellige meninger om, hvorvidt cannabis burde være lovligt eller ej. I dag bruges stoffet i medicinsk øjemed rundt om i verden, og hvis cannabis er godt ift. kræft og Parkinsons, kan det vel ikke være skadeligt?
Onsdag den 18. februar - FILM & PSYKE - A Beautiful Mind - Et smukt sind
29. januar 2015
Se Russell Crowe folde sig ud i filmen ”Et smukt sind” som det matematiske geni John Nash, der lider af paranoid skizofreni, og hør efterfølgende en personlig beretning om at leve med denne lidelse.
Tirsdag den 24. februar - Angst: Hvad kan du og dine pårørende gøre?
28. januar 2015
Temaaftenen er henvendt til alle, der er berørt af eller interesseret i at vide mere om angst, om at samarbejde omkring sygdommen samt om behandling.
Torsdag den 26. februar - Åben dialog
27. januar 2015
Den finske netværksorienterede behandlingsmodel er på mange måder banebrydende. For brugerne er den et mileskridt i den rigtige retning - alene på grund af de fine resultater, der opnås.
Torsdag den 26. februar - Hvad kvinder ikke ved om mænd
26. januar 2015
Omkring tre gange så mange kvinder som mænd får psykologhjælp via egen læge. Til gengæld diagno-sticeres mænd dobbelt så hyppigt for misbrug og behandles kun halvt så ofte for depression som kvinder. Hvorfor disse markante forskelle?
Forårskalenderen er her
18. december 2014
Vores arrangementskalender for foråret 2015 er nu sendt ud, og du kan se den her på hjemmesiden.
Nye bøger i PsykInfo
2. december 2014
Der er kommet nye spændende bøger i PsykInfo. Bl.a. om ADHD, stress og det at være pårørende.

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk